Glas Javnosti

DVA ZAVODNIKA NA JEDNOM MESTU! Džon Sina i Zek Efron u urnebesnoj novoj komediji

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Film "Ricky Stanicky" predstavlja novu komediju produkcijske kuće Amazon Studios, koja je privukla veliku pažnju publike.

Glavne uloge u filmu igraju Zek Efron i Džon Sina.

 
Radnja filma se fokusira na trojicu prijatelja iz detinjstva - Dina, Džej Tija i Vesa (koje igraju Efron, Endru Santino i Džermejn Flover), koji već dvadeset godina koriste izmišljenog prijatelja, Rikija Stanickog, kako bi izbegli neugodne situacije u životu.

Kada njihove partnerke počnu sumnjati, oni angažuju neuspešnog glumca, "Rock Hard" Roda (Sina), da se pretvara da je Riki Stanicki. Međutim, Rod se počinje previše poistovećivati sa svojom ulogom.

Režiju filma potpisuje oskarovac Peter Fareli, poznat po radu na filmovima kao što su "Glup i gluplji" i "Zelena knjiga". Pored Efrona i Sine, u filmu se pojavljuju i Viliam H. Mejsi, Leks Skot Dejvis i Anja Savčić.

 
Film će biti dostupan na Prajm Video servisu od 7. marta ove godine​.

Dodatna informacija o filmu je da je scenario prvobitno bio namenjen glumcima poput Džejmsa Franka i Džim Kerija, pre nego što su uloge pripale trenutnoj postavi.

 
Snimanje filma se odvijalo u Melburnu, Australija, koji je služio kao zamena za Providence, Rhode Island. Film je dobio podršku kroz australijske programe poticaja za lokaciju i ekranizaciju​

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR