Glas Javnosti

Devet ČINJENICA koje sigurno niste znali o pevačici ŠER (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznata pevačica Šer je ikona stila i muzike i u svojoj 75. godini ne prestaje da nas iznenađuje...

Da, dobro ste pročitali...Čak 75!

Ali, šta zaista znamo o njoj? Znamo da je njena karijera imala velike uspone i padove, ali i da njeni koncerti posle nekoliko decenija i dalje privlače ljude koji pune sve koncertne hale u kojima nastupa. Ona se smatra ikonom stila, dok njena muzika i dalje odoleva testu vremena. Mešutim, to je samo jedan otkriveni deo njenog života sa kojim smo upoznati. Kako je Šer odrasla i šta se dešava u njenom životu?

Saznajte detalje za koje, sigurno smo, nikada niste čuli. 

1. Kada je bila mala, Šer je počela svoju karijeru zajedno sa svojom mlađom sestrom kao dodata uloga u Tv programu “The Adventures of Ozzie i Harriet”. Njena majka, Džordžija Holt je takođe bila glumica i model i bila je u mogućnosti da obezbedi uloge za svoje ćerke. 

2.  Jedan period detinjstva je provela u siročištu

Šer i njena majka su bile veoma bliske, ali vremena nekada nisu bila tako laka. Šer pamti da je nekada vezivala noge sa gumicama kako bi sprečila majku da se ponovo sele, jer su bezbroj premeštale iz države u državu. Postoji i period kada je Džordžija morala da ostavi ćerku u sirotištu na nekoliko nedelja.

3. Na turneji je pronašla svog mačka ispod kamiona

Šer je tokom turneje u Detroitu pronašla svog mačka Mister Biga ispod kamiona u kome je putovala. 

4. Soni nije hteo da menja žanr muzike

U Šerinoj knjizi “The First Time”, pevačica je otkrila da kada su se muzički ukusi mnogih menjali ka jačem rok zvuku poput muzike bendova Led Zeppelin i Cream, njen muž Soni nije hteo da promeni njihov pravac, nasuprot njenoj želji. Zbog toga što su se trendovi menjali, Šer i Soni su vrlo brzo izgubili mnogo fanova. 

5. Mislila je da je Dejvid Leterman zaljubljen u nju

Šer je jednom priznala da je ubeđena da je nekadašnji voditelj noćnog programa Dejvid Leterman zaljubljen u nju. Dejvid se na ovo nikada nije oglasio. 

6. Nije joj cilj da bude u Dvorani slavnih...

Šer iz nekog razloga nije uključena u Dvoranu slavnih i rokenrola.

“Ne moram da budem prisutna u Dvorani da bih ‘rokala’”, rekla je pevačica za jedne novine.

7. Zbog bolesti je njena karijera otišla sasvim u drugom pravcu

Kada se Šer razbolela zbog Epštajn-Barovog virusa (mononukleoza) ranih ’90-ih godina, bila je isuviše slaba da nastavi sa muzičkom i glumačkom karijerom. Da bi mogla da plati račune. Šer je počela da radi na televizijskim, reklamnim programima. Tada je proglašena za kraljicu ovakvih programa, a ona nije bila ni svesna koliko je uspevala u tom poslu. Čak je nastupala sa Dejvid Bouvijem. 

8. Vredi 305 miliona dolara

Kada je u pitanju njena slava, ali i zarada, prema sajtu “The Richest”, vrednost svega što ima dostiže visoku cifru od 305 miliona dolara. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR