Glas Javnosti

DECA BRANKE KATIĆ DOLAZE U SRBIJU: Stariji SIN glumice će volontirati na FILMU!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Branka Katić već dve decenije živi u Londonu, nakon pauze vratila se u Beograd i posvetila se karijeri u Srbiji. Poznata glumica sada je otkrila da će tokom leta njeni sinovi doputovati iz Londona i biti sa njom u u našoj prestonici.

poslednje dve godine posvetila karijeri u Srbiji, više vremena provodi u našoj prestonici, gde će joj se u avgustu pridružiti i njeni naslednici.

Stariji sin će tokom leta volontitari na filmu, u kom će igrati i ona, a njen mlađi naslednik takođe će tada boraviti u Beogradu sa porodicom.

-Ove godine sam više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin Lui dolazi da volontira sad na filmu Koste Đorđevića koji radimo u avgustu. Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i evo dolazi on sa mnom u avgustu, rekla je glumica za za Telegraf.rs.

 

Glumica je istakla da misli da su njena deca dovoljno velika, te da je došlo vreme da se opet posveti glumačkoj karijeri.

-Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive. Sada je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri, dodala je Branka.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR