Glas Javnosti

Da li ste znali kome je Fredi Merkjuri posvetio jedan od svojih NAJVEĆIH hitova, pesmu LOVE OF MY LIFE? (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Fredi Merkjuri je pesmu „Love of My Life“, posvetio Meri Ostin. Ona je čula tu pesmu na televiziji, nakon što su njih dvoje zajedno gledali snimak Fredijevog nastupa u inostranstvu.

Tada je shvatila da je pesma posvećena njoj. Njih dvoje su se upoznali pre tačno 50 godina, kada je ona imala 19 godina, a on je imao 24 i još nije bio poznat.

Iako se njihova veridba završila njegovim priznanjem da je homoseksualac, ostali su veoma bliski do kraja njegovog života. Uprkos muškim partnerima, ljubav prema ovoj ženi nikada kod Fredija nije iščezla. Fredi je čak i krstio njenog prvog sina.
U svom testamentu je napisao “Da su stvari bile drugačije, ti bi bila moja žena i sve ovo bi svakako bilo tvoje”. I ostavio joj 50 % svog bogatstva, drugi deo je ostavio roditeljima i sestri. Njoj je takođe ostavljen njegov pepeo nakon što je kremiran, a ona ga je prosula po lokaciji koju nikada nije otkrila, kako bi mesto njegovog večnog počinka zauvek ostalo tajna.

-  Nije želeo da ga iko iskopava, kao što se događalo sa nekim slavnim ličnostima. Znao je da obožavaoci mogu biti stvarno opsednuti. Želeo je da njegov grob ostane tajna i tako će i biti - izjavila je Meri Ostin.

Nekoliko dana pre smrti, Fredi Merkjuri, legendarni frontmen grupe “Kvin”, otkrio je svoju poslednju želju ženi za koju je rekao da je "ljubav njegovog života". Želja je glasila da ona, i samo ona pokupi njegov pepeo posle kremacije i da je stavi na tajnu lokaciju koju nikad neće otkriti. Više od dve decenije Meri Ostin pridržavala se obećanja. Čak nije rekla ni njegovim roditeljima.
Meri Ostin, žena kojoj je Fredi ostavio imanje vredno 20 miliona funti u Zapadnom Londonu, kao i devet miliona funti u novcu. Posle šest godina zabavljanja, javno se deklarisao da je gej, i počeo da menja partnere, dok je njegov život sve više tonuo u poroke.
Ali, njegova ljubav prema Meri nikad nije prestala. 

(Glas javnosti)
 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR