Glas Javnosti

ĆERKI ANI JE NAJTEŽE: Branislav Lečić UNIŠTIO porodične odnose, teško im je da POVERUJU u SKANDAL

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Porodica glumca Branislava Lečića se teško nosi sa optužbama za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld jer niko ne može da zamisli da se baš on našao u takvom skandalu.

Otkako je Danijela Štajnfeld javno optužila kolegu Branislava Lečića da ju je navodno silovao pre devet godina, porodica popularnog glumca prolazi kroz pravi pakao, najveći pritisak trpe njegovi najbliži. Naime, članovi najuže glumčeve familije odbijaju da poveruju da je Lečić silovao svoju koleginicu i veoma im je teško da se nose sa osudama i zbog toga ne žele javno da se oglašavaju.

- Lečić je oduvek bio omiljen u svojoj familiji jer je imao divan odnos sa svim rođacima i decom. Prema svim mališanima je izuzetno pažljiv, družio se s njima, trudio se da ga svi zavole i da im bude primer i uzor. Cela familija ga izuzetno poštuje jer je svima pomagao u svakoj prilici, a pogotovo u nevoljama. Svojim bližnjima je dostupan u pola dana i u pola noći i ne čudi da su ih optužbe za silovanje prilično iznenadile i šokirale - kaže izvor blizak Lečiću.

On dodaje da je navodno celu priču najteže podnela Lečićeva ćerka Ana koju je dobio s prvom suprugom.

- Ana je relativno skoro postala poznata široj javnosti i to zahvaljujući ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca". Dobila je odlične kritike za ulogu i tek je odnedavno počela da uživa u popularnosti i u prvim profesionalnim uspesima. Međutim, nakon što je Danijela Štajnfeld javno optužila njenog oca za silovanje, Ana se sve teže nosi sa celom situacijom. U početku je bila zbunjena, potom tužna i besna... Uz svog je oca i bezrezervno mu veruje, ali joj je izuzetno teško da se nosi sa svakodnevnim pritiskom kojem je izložena cela njena porodica - priča izvor.

Ana se zbog cele situacije povukla u sebe i sve joj je teže.

- Nije joj lako kada je prijatelji i poznanici ispituju o trenutnoj situaciji i nimalo joj nije prijatno što je ljudi na ulici popreko gledaju. Ona je navikla da pored sebe ima brižnog oca koji je tu za nju u svakom trenutku, koji ju je od malena čuvao kao kap vode na dlanu i razmazio... Nikada se nije desilo da on povisi ton u razgovoru s njom, zapostavi je zbog obaveza, dozvoli joj da oseti njegovu odsutnost kada nisu zajedno. Naprotiv, imaju zdrav odnos oca i ćerke koji neguju, zato je Anu emotivno pogodilo što je njen tata stavljen na stub srama.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR