Glas Javnosti

Ćerka poznate srpske glumice ŠUTNULA BIKOVIĆA, on joj se ponovo vratio, a danas su u DOBRIM ODNOSIMA!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Miloš Biković je jedna od najvećih glumačkih zvezda u Srbiji, a to ga čini popularnim i među ženama.

On je trenutno jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, te mnoge žene luduju za njim, a nekada je ljubio prave lepotice.

Miloš je bio u vezi i sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom poznate glumice Vesne Čipčić. Miloš i Anja su zajedno studirali, a kako se pisalo njihova ljubav rodila se iz prijateljstva. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem. Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Anja Alač i Miloš Biković i danas su u dobrim odnosima, a budući da imaju mnogo zajedničkih prijatelja često se nađu u istom društvu.

Na samom početku svoje karijere Miloš je bio u vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanović, a čak su i radili zajedno i glumili ljubavni par.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? #dunja #tate ?@vojauskoronainsta

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

Biković nije krio vezu ni sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom. Iako su se mnogo voleli, Miloš Biković se obratio svojim prijateljima na društvenoj mreži Instagram, gde je svima poručio da su on i Aglaja raskinuli nakon jedne i po godine zajedničkog života. Ona je jednom prilikom ispričala neprijatnu situaciju koja im se u vezi dogodila. Naime, Miloš je snimao film "Mitovi" u kojem je trebalo da ima intimnu scenu sa glumicom Ksenijom Rapoport, koja je zapravo Aglajina majka.

- Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport - ispričala je Aglaja za ruske medije i nastavila: Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje, ali tog dana kada se snimala ta scena između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: Bože, šta ti je život... - rekla je ona.

Poslednja devojka koju je mladi glumac predstavio javnosti je bila manekenka Barbara Tatalović, a razlog njihovog raskida nikada se nije saznao.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR