Glas Javnosti

Ćerka Brusa Vilisa podelila detalje očevog stanja

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Talula Vilis, ćerka nekadašnjeg para Brusa Vilisa i Demi Mur, kaže da je mnogo pre očeve dijagnoze znala da nešto sa njim nije u redu

Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, Talula, je podelila emotivne detalje o njegovoj borbi sa demencijom. Ona je detaljno opisala njegovu borbu sa frontotemporalnom demencijom, otkrivajući da je znala da nešto nije u redu mnogo pre same dijagnoze. 

Porodica glumca, uključujući njegovu suprugu Emu Heming Vilis i bivšu partnerku, Demi Mur, objavila je prošle godine sa čime se Brus suočava, potvrđujući da će se povući iz holivudske karijere. Deleći novosti u februaru, rekli su da je glumcu dijagnostifikovana demencija i da trenutno ne postoji lek za to stanje.

U izuzetno iskrenoj poruci objavljenoj u Vogu, Talula je otvoreno govorila o tome kako se oseća.

- Znam da nešto nije u redu već dugo. Počelo je sa nekom vrstom nejasnog neodgovaranja, što je porodica pripisala gubitku sluha. Kasnije se to proširilo i ponekad sam to shvatala lično. Imao je dve bebe sa mojom maćehom, Emom Heming Vilis, i mislila sam da je izgubio interesovanje za mene. Iako ovo nije moglo biti dalje od istine, moj adolescentski mozak se mučio.


Brusova ćerka koja je i sama glumica, govorila je o svom zdravlju, objašnjavajući da je bolovala od anoreksije i da joj je sve palo jako teško.

Talula kaže da ju je stvarnost očevog problema pogodila dok je bila na venčanju, jer je shvatila da „nikada neće dočekati taj trenutak“ da ga čuje kako govori na njenoj svadbi.

- On i dalje zna ko sam. Stalno prelazim između sadašnjosti i prošlosti kada govorim o Brusu: on jeste, bio je, jeste, bio je. To je zato što imam nade za svog oca. Uvek sam prepoznavala elemente njegove ličnosti u sebi, i znam da bismo bili tako dobri prijatelji da ima više vremena. U aprilu je moja starija sestra Rumer dobila devojčicu Luetu, a Brus i Demi su postali deda i baka. Ovo malo stvorenje se menja iz sata u sat, a sa mojim tatom se dešava nešto što se može promeniti tako brzo i nepredvidivo - iskrena je bila Talula još gajeći nadu za svog oca.

Glas javnosti /M03S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR