Glas Javnosti

CELA GA SRBIJA OBOŽAVA A OVAKO JE IZGLEDAO SA 17 GODINA: Da li ga PREPOZNAJETE? (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Na crno-beloj slici nastaloj pre više od šest decenija jedan tinejdžer se smeška i to radi neodoljivo. Taj osmeh i taj pogled obožavaju mlioni u svetu a pogotovo u Srbiji!

Mladić iz nekadašnjeg školskog koledž tima u Engleskoj fotografisan pedesetih godina prošlog veka jeste ser Dejvid Džejson, glumac koji je zauvek ostao obeležen kao Del Boj iz kultne serije 'Mućke' omiljene u Srbiji i na eks ju prostoru.

Del Bojev neodoljivi šarm i šeretski osmeh bio je prisutan i kada je Dejvid imao samo 17 godina i bio velika nada fudbalskog tima koledža koji je pohađao.

yt

Već tada se zanimao za glumu i igrao je u školskim predstavama a kada bi imali nešto za lektiru on je pisao kratke sadržaje knjževnih dela i prodavao za pola funte po primerku ostalim učenicima. Tako Del Bojevski, zar ne...?

Danas Ser Dejvid Džejson ima 81. godinu, titulu viteza dobijenu od britanske kraljice i jedan je od najuglednijih ljudi u Vekikoj Britaniji.

Ipak kada ga i sad pitaju kako mu je život protekao on se samo šeretski nasmeši i kaže svoje legendarno: "LAVLI DŽABLI'!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR