Glas Javnosti
posta

ČEKALA SAM DVADESET GODINA! Uradila sam ga sa Klunijem, uvek želite da radite ono što ne radite (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Hit ostvarenjem "Zgodna žena" u kojem je igrala pored Ričarda Gira očarala je publiku širom sveta, a ime filma postalo je postalo je neodvojivo od imena Džulija Roberts.

I mada se čini da je prva asocijacija na nju romantična komedija poput Zgodne žene, ona je poslednjih decenija napravila zaokret prema ozbilnjijim ulogama.

- Naučila sam do sada da uvek želite da radite ono što ne radite. Da sam pročitala neki scenario za koji sam mislila da je na nivou filma "Noting Hil" ili "Venčanje mog najboljeg prijatelja", uradila bih ga - kazala je Džulija i tako priznala da je prošlo čak 20 godina dok nije ponovo naišla na dobru ulogu u komediji.


To se desilo nedavno sa filmom Ticket to Paradise u kom igra sa Džordžom Klunijem. Džulija je u razgovoru istakla i koji savet bi mladim kolegama dala o tome kako da izgrade karijeru u Holivudu.

- Moj prvi odgovor je ne slušajte savete glumaca zato što je svačije iskustvo jedinstveno - trebalo bi da bude jedinstveno. Takođe, sada sam manje kvalifikovana da dajem savete jer se posao potpuno promenio. Malo je tužno, jer kada sam počela, bilo je - ako snimiš dobar film, stigne ti par narednih ponuda. Sada se dosta toga promenilo - navela je glumica.

Džulija je govorila i o svom zaštitnom znaku - prepoznatljivom osmehu:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Julia Roberts (@juliarobertsvofficial)


- Ako je nešto smešno, smejaću se. Ako nešto nije smešno, ništa me neće nasmejati. Verovatno bih otišla mnogo dalje u svojoj karijeri da imam više kontrole nad tim stvarima.“

Za kraj otkrila je ponešto i o sebi iza kamera.

- Kažu da si srećan onoliko koliko je tvoje najmlađe dete srećno. Dakle, to je kada je harmonija u kući i kada ustaneš i napraviš doručak i ispratiš sve u školu. Onda odem u neku malu avanturu sa mojim mužem. Provozaćemo se biciklom ili negde popiti kafu ili pojesti nešto, a onda ću imati vremena za sebe i eto već je pola tri popodne. Tad idem po decu iz škole. Onda večera… Rekli bi neki dosadno, ali to je radost malih stvari koje mi gode posebno jer imam ovaj kul posao - prenela je Nova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR