Glas Javnosti

BRITNI SPIRS PRVI PUT GOVORILA PROTIV SVOG OCA NA SUDU: Istraumirana sam, nisam SREĆNA, ne mogu da spavam i PLAČEM svaki dan!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Svetski poznata pop pevačica Britni Spirs (39) prvi put je progovorila protiv svog oca Džejmija Spirsa na sudskom saslušanju. Rekla je da je on kontroliše u potpunosti i da želi da se to okonča.

Sutkinja Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni pohvalila je Spirsovu što je progovorila u dvadesetominutnom obraćanju sudu i dodala da će njena izjava biti formalna predstavka u kojoj se traži prekid starateljstva.

 - Samo želim svoj život natrag. Nisam ovde da bih bila nečiji rob. Istraumirana sam. Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Tako sam besna i plačem svaki dan - rekla je pop zvezda na sudu putem video veze, piše BBC.

Džejmi Spirs preuzeo je kontrolu nad ličnim i poslovnim životom svoje ćerke nakon što je to sud odredio još 2008. godine kada je Britni doživela nervni slom.

Pevačica je poslednji put direktno razgovarala sa sudijom u maju 2019. godine, ali je sud bio zatvoren za javnost i njeno sedočenje je zapečaćeno. U sredu je Britni rekla da želi da ljudi čuju šta ima da kaže.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

- Želim da okončam privremeno starateljstvo bez toga da me procenjuju -  rekla je Spirs na sudu u 20-minutnom obraćanju, nazvavši sporazum "zlostavljanjem".

 - Iskreno verujem da je ovo starateljstvo zlostavljanje. Zaslužujem da živim, radila sam ceo svoj život. Zaslužujem da imam dve do tri godine pauze - istakla je Britni i dodala kako želi da se uda za svog dečka i da rodi bebu, ali to ne može zbog pomenutog ugovora.

Njen otac Džejmi Spirs privremeno je odstupio s mesta njenog ličnog staratelja 2019. godine, a Britni želi da to bude trajno.

 - Žao mu je da vidi svoju ćerku koja toliko pati. Gospodin Spirs je voli i jako mu nedostaje -  rekao je Džejmijev advokat u vezi sa optužbama koje je Britni iznela u svom obraćanju sudu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR