Glas Javnosti

BRAT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA I DALJE U CENTRU SKANDALA: Oglasio se trener sa utakmice 'PRETIO JE DA ĆE DA ME BIJE'!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Brat Željka Joksimovića, glumac Saša Joksimović, navodno je u mestu Pambukovica kod Uba, napravio incident na fudbalskoj utakmici I od tada je u centru medijske pažnje.

Glumac je demantovao navode da je privedem, ali je rekao i da je njega napao redar na utakmici.

Ipak, sada se oglasio trener FK Pambukovica I otkrio detalje incidenta. On tvrdi da je Joksimović pretio da će da ga bije.

-Došao je na utakmicu u vidno alkoholisanom stanju i počeo da se svađa s narodom. Napadao je sve redom. Bacao je oko sebe petarde i topovske udare. Kada je pošao ka delegatu, redari su stali ispred njega. Psovao im je majku i govorio: Ne možete vi meni ništa, ko ste vi da meni branite da uđem na teren?! U ruci je nosio limenku piva i odmah je upozoren da ne može sa alkoholom da bude na sportskoj manifestaciji. Tada je počeo da histeriše: 'Mamicu vam je*em'. Mlatio je rukama kao da želi da udari nekoga. Redari su izbegavali fizički obračun, pokušavali su da ga izvedu van ograđenog dela- rekao je trener FK Pambukovica za Informer.

Željko Belinovac dodaje da je i on bio meta Joksimovićevih pretnji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Saša Joksimović (@sasajoksimovic_official)

-Pošto je i mene vređao i svašta mi govorio, dao sam izjavu kada je stigla policija. Joksimović je tada poludeo, pa je počeo da više 'Prebiću te, konjino jedna'. Tri puta mi je pretio pred policajcima, a kada su mu oni tražili ličnu kartu, bio je drzak i prema njima: ' Šta hoćete, nemam ličnu kartu kod sebe, šta vas briga za moju ličnu kartu'. Policajci su pokušali da ga privedu, ali on se otimao i tada udario policajca šakom po licu.

Joksimović je rekao da nije izazvao tuču na utakmici i dodao da je njega redar udario pesnicom u glavu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Saša Joksimović (@sasajoksimovic_official)

-Onda su njegove kolege krenule na mene, pa sam i ja krenuo na njih. Hteo sam da im vratim i nastalo je klasično koškanje. Stigla je i policija i morao sam da pođem s njima u stanicu jer nisam imao ličnu kartu. Iznervirao sam se što samo mene privode, a ne i ostale, pa sam malo burnije reagovao. U stanici su policajci hteli da se fotografišu sa mnom za uspomenu- rekao je glumac i dodao da nije bio pijan i da slabo konzumira alkohol.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR