Glas Javnosti

'BOLUJEM OD TRI VRSTE RAKA ALI HOĆU DA BUDEM SREĆNA': Takmičarka ODUŠEVILA I RASPLAKALA Sajmona i sve u studiju! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Život zaista nekad može da napiše romane i to one koji slave nadu u bolje sutra ma koliko sadašnjost izgedala teška. O jučerašnjem nastupu Džejn iz Ohaja u američkoj verziji "Ja imam talenat" još dugo će da se priča.

Ova mlada devojka pevala je pod umetničkim imenom "Nightbirde" ("Noćna ptica"), a koliko je bila izvanredna, svedoči direktan plasman u finale takmičenja, ali i reakcije žirija i publike širom sveta. Jer pred njenim mirom, vedrinom i energijom teško je zaustaviti osećanja. 

Takmičarka američkog "Talenta" iza osmeha krije tešku životnu priču - ona se bori sa tri vrste raka - na kičmenoj moždini, plućima i jetri. I pored svih problema s kojima se suočava, Džejn je zračila optimizmom.

- Pevam autorsku pesmu "It's Ok" ("Sve je ok"). Ona govori o poslednjoj godini mog života - rekla je Džejn, koja ima 30 godina.

Kako je navela, na takmičenje je došla sama. Na pitanje šta radi u životu, rekla je sledeće:

- Ne radim nekoliko godina, borim se sa rakom. Poslednji put kada sam proveravala, imala sam rak na plućima, na kičmenoj moždini i na jetri - rekla je, sa mirnim osmehom na licu.

facebook

- Važno je da svi znaju da sam više od loših stvari koje mi se dešavaju - rekla je Džejn, a onda je započela svoj impresivan nastup.

Kada je završila, ceo studio joj je aplaudirao.

- Bilo je moćno - rekla je članica žirija Sofija Vergara, dok je Hajdi Klum naglasila lepotu njenog glasa.

- Tvoj glas je impresivan - rekao je najstroži član žirija Sajmon Kauel, takođe dirnut pesmom i pričom koja se krije iza nje.

facebook

 - Ne možete da čekati da život prestane da bude težak pre nego što odlučite da budete srećni - rekla je Džejn, a Sajmon je posle ove rečenice zanemeo i zaplakao.

Sajmon nije hteo da joj da glas, ali joj je dao nešto mnogo, mnogo bolje. A to je "golden buzzer", što znači da je prošla direktno u finale takmičenja. Potom je zagrlio presrećnu devojku.

- Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i volela bih da to ljudi znaju kako je to sjajno - rekla je Džejn nakon prolaska dalje.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR