Glas Javnosti

BIZARNO : Devojka snimila kako fan Tejlor Svift nosi pelenu da ne bi propustila ni sekund koncerta (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pored brojnih hitova, visini konta i mnogih drugih stvari, brojne svetske zvezde "takmiče se" i u tome ko ima bolje i vernije fanove, a neprikosnovena kada su fanovi u pitanju svakako jeste Tejlor Svift - jer ubedljivo ima "najluđe" fanove.

Posvećenost njenih obožavatelja ide do nevrovatnih granica, što je i tema jednog videa objavljenog na TikToku.


TikTok kanal "screenshothk" izvestio je o fanovima pevačice koji donose ovaj hrabar životni izbor, koji ponosno proglašavaju na internetu, ponekad zajedno sa video snimcima na kojima stavljaju pomenute pelene ispod odeće koje nose na turneji.

- Da li biste nosili pelene na koncertu da vam ništa ništa ne propustite? - pita „screenshothk“, započinjući video sa pitanjem koje svi treba da sebi postavimo (valjda?).

Govoreći o jednom od video snimaka, na kojem se nalaze dve obožavateljke koje nameštaju jedna drugoj pelene za šou, glas sa videa objašnjava da svi komentatori ne misle da je to razumna stvar za većinu odraslih koji prisustvuju koncertu - čak iako koncert traje tri sata.

- Postoji mnogo komentatora koji ih prozivaju da nisu mogli da izdrže tri sata bez da odu u toalet, što je bizarno - objašnjava osoba sa videa.

Neki obožavaoci koji se nalaze u posebnim okolnostima (poput onih koji su možda trudni i osećaju potrebu da idu u toalet češće od većine fanova) se udvostručuju da bi branili odluku, dok većina fanova koji ne planiraju da nose pelene navode da bi, ako baš moraju, propustili neki deo koncerta i normalno otišli u toalet.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR