Glas Javnosti

BIO U BRAKU S JEDNOM OD NAJLEPŠIH SRPKINJA: Bivši muž Snežane Savić našao sreću pored 30 godina MLAĐE!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznati režiser i scenarista uvek je bio sa prelepim ženama. Njegov brak sa popularnom glumicom i pevačicom Snežanom Savić nije potrajao. Sada ima novu suprugu, koja mu pravi društvo na porodičnim slavljima, na kojima prisustvuje i njegova bivša žena, sa kojom je ostao u korektnim odnosima.

Glumica i pevačica Snežana Savić bila je pre mnogo godina udata za televizijskog režisera i scenaristu Dragoslava Lazića, a s njim je dobila ćerku Anitu.

Njihova ljubav, međutim, nije potrajala, pa su se rastali posle svega nekoliko godina braka.

Dragoslav je potom bio u braku i sa slovenačkom kostimografkinjom i producentkinjom Dunjom Klemenc, s kojom ima sina Zorana i ćerku Katarinu. Ni ova ljubav nije potrajala, pa se Lazić kasnije oženio glumicom Draganom Turkalj, s kojom ime blizance Lazara i Iskru.

Snežana je jednom prilikom istakla da ima, kako kaže, normalan odnos s bivšim emotivnim partnerom.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - istakla je Snežana tada.

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - dodala je

(Glas javnosti/Glossy)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR