Glas Javnosti

BILA JE PEVAČICA GRUPE 'MOBI DIK' A ONDA SE POVUKLA SA SCENE: Aleksandra Perović DANAS JE PROFESORKA i ovako izgleda, a evo čime se bavi otac njenog deteta! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Aleksandra Perović proslavila se zahvaljujući muzičkoj grupi "Mobi Dik" , a onda se povukla sa scene.

Ona je u grupu  "Mobi Dik" došla  kao zamena Ani Stanić.  Spadala je u najtalentovanije i najatraktivnije dame na našoj sceni, a danas je jednako uspešna i, verovali ili ne, još lepša.

Posle angažmana u "Mobi diku", Aleksandra se posvetila solo karijeri. Takođe, bila je učesnica rijalitija "Survajver", ali je odjednom nestala sa malih ekrana.

Aleksandra danas predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka. Ona je 2013. rodila sina Pavla kojeg ima sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom.

Zbog veoma odgovornog posla pevačicin izabranik, izvesni diplomata Boban Jablan, ne voli javno da se eksponira, ali moraće da se pomiri sa činjenicom da se takve stvari brzo pročuju, pa se tako i za njega saznalo.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Djordje_Bogdanovic_Official (@hastagmokrogorac)

 

- Volela bih da imam novu pesmu, ali bih da izbegnem konstantno pojavljivanje u emisijama. To mi više nije interesantno. Dešava mi se da me ljudi prepoznaju i pitaju kad će nešto novo, pa ću možda u skorije vreme poraditi na nekoj novoj pesmi - najavila je Perovićeva pre nekoliko godina.

Aleksandra danas predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP