Glas Javnosti

BEN AFLEK DOZVOLIO SINU (10) DA SEDNE ZA VOLAN: Dečak udario u parkirani BMW!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti/kurir.rs

Desetogodišnji sin slavnog glumca Bena Afleka, Semjuel, svom ocu je ovih dana zadao popriličnu glavobolju. Dečak se, naime, iako ima samo 10 godina, okušao za volanom tatinog lamborginija, kada je udario u BMW koji je bio parkiran iza njega.

Semjuel se uputio sa svojim ocem i njegovom verenicom,Dzenifer Lopez u kupovinu luksuznih automobila, a u jednom je trenutku Aflek je dozvolio detetu da sedne na mesto vozača dok je motor njegovog žutog lamborginija bio upaljen.


Dečak je zatim u jednom trenutku stavio u rikverc, a automobil je tada dodirnuo prednji deo belog BMW-a koji je bio parkiran iza njega. Semjuel je bio na vozačevom mestu s otvorenim vratima, dok se njegov tata Aflek nalazio između vrata i vozačevog sedišta, a Lopez je sedela iza Semjuela s vozačeve strane. Nakon kontakta s drugim vozilom, Aflek je otišao da pogleda šta se tačno dogodilo, a i njegov sin je takođe izašao iz automobila.

Kada su utvrdili da šteta nije strašna, glumac je zagrlio svog sina, dok ga je Dženifer držala za ruku, te su odšetali dalje. Portparol slavnog glumca izjavio je za TMZ da nije bilo nikakve štete, te da su obe strane zadovoljne i da nije bilo nikakvih problema.

Semjuel je inače najmlađe dete Bena Afleka i bivše supruge Dženifer Garner, a zajedno još imaju dve ćerke - trinaestogodišnju Serafinu i šesnaestogodišnju Vajolet.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP