Glas Javnosti

BATA ŽIVOJINOVIĆ JE DEBELO ZADUŽIO VOJINA ĆETKOVIĆA: Isplivala malo poznata tajna dvojice glumaca (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Velikan srpske kinematografije Velimir Bata Živojinović učinio je veliku stvar za mlađeg kolegu i dobrog prijatelja Vojina Ćetkovića.

Pokojni Bata je svojevremeno sredio Vojinu da vojni rok služi u Beogradu kako bi uporedo mogao da igra u seriji “Porodično blago”.

- Snimanje prve sezone kultne serije završeno je u jesen 1998. godine. Već tada su Bata i Vojin bili u veoma dobrim odnosima, pošto su ih dodatno zbližili likovi koje su igrali u “Porodičnom blagu”. Bata je otad na Vojina gledao kao na člana porodice, bio mu je veoma drag, a posebno je cenio njegov talenat za glumu – ispričao je neimenovani izvor blizak glumcima, a preneli domaći mediji.

 

- Bio je raspoređen da vojni rok odsluži godinu dana u kasarni u Baru, u Crnoj Gori. Uredno se odazvao pozivu, ali je posle samo tri meseca dobio premeštaj u Beograd – kaže izvor i navodi da je glumac bio u čudu kada se to dogodilo:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic)

– Šokirao se kada mu je komandir saopštio da prelazi u glavni grad, jer uopšte nije tražio nikakav premeštaj. Bio je zbunjen. Nije znao zbog čega ga sele za Beograd, ali je bez pogovora spakovao stvari i krenuo za Srbiju.

Posle samo nekoliko dana saznao je da mu je premeštaj sredio lično Bata Živojinović.

 

- Čuli su se telefonom i Bata mu je šmekerski rekao: “Znam koliko je mladom glumcu i čoveku teško da bude godinu dana bez posla. Prebacio sam te da možeš uporedo i da radiš”. Tako je Vojin zajedno sa celom ekipom nakon NATO bombardovanja nastavio da snima drugu sezonu “Porodičnog blaga” – završava priču sagovornik pomenutog lista.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP