Glas Javnosti

BAŠ GA POTERAO MALER: Srđan Predojević posle odlaska sa Prve doživeo još jedan TEŽAK UDARAC!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ova godina je izgleda baš baksuzna za Srđana Predojevića.

On je za samo 9 meseci ostao bez dva posla!

Najnovijim prekidom radnog staža sa TV Prva i pravim skandalom kada mu nije omogućeno da uđe u zgradu u kojoj je dugo godina zajedno sa koleginicom Jovanom Joksimović radio, vodio i uređivao jutarnji program, Srđan Predojević je tako doživeo drugi težak udarac.

 
Predojević je u kratkom vremenskom periodu ostao bez dva posla, prvo je dobio otkaz u SMATSA, a onda i na TV Prva.

Da ironija života bude još veća, oba puta Srđan Predojević dobija otkaz iz istog razloga “zbog nepoštovanja radnih obaveza”.

 
TV Prva je izdala saopštenje i rekla da je odlučila da prekine saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog “nepoštovanja radnih obaveza”, a to je saopštila na Instagramu.

Predojević je ovo već prošao i to u decembru prošle godine, znači pre 9 meseci, kada je iz istog razloga dobio otkaz u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore SMATSA.

Kao razlog suspenzije navedeno je da se tri dana nije pojavio na radnom mestu, ali kolege tvrde da on gotovo nikad nije ni dolazio na posao.

 
Finansijska naknada za tu funkciju kako su mediji pisali iznosila je oko 300.000 dinara.

On je tada govorio da je u SMATSA oko 10 godina, da je primljen na neodređeno vreme, te da je kvalifikovan za radno mesto na kom je – diplomirani je komunikolog, magistar novinarstva i pilot.

(Glas javnosti/Espreso)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR