Glas Javnosti

MALO POZNATI DETALJI O ROMANSI PRINCA ČARLSA I PEVAČICE: Barbra Strajsend nije postala princeza, ali je pronašla svog princa (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Iako su 70-tih godina prošlog veka mediji bili prepuni tračeva o njihovoj romansi, dugo prijateljstvo britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa i američke glumice i pevačice Barbre Strajsend nikada nije krunisano zvaničnom vezom i brakom. Čarls je u nedavnom intervjuu otkrio koliko je bio očaran njom

Bila je 1974. godina. Princ Čarls je imao 26 godina i važio je za najpoželjnijeg neženju na svetu, prvi naslednik britanske krune.

Već zaljubljen u Kamilu, u to vreme suprugu Endrjua Parker Boulsa, izbezumljen i pod pritiskom članova porodice da pronađe ženu, pokušavao je da kupi vreme posvećujući i telo i dušu karijeri u mornarici. Ali, tokom putovanja u Sjedinjene Države i boravka u pomorskoj bazi u San Dijegu, novi poručnik fregate upoznao je Barbru Strajsend.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by European Royalties ? (@european_royalties)

Ona je već bila velika zvezda. Imala je 32 godine i iza sebe brak s glumcem Eliotom Guldom.

"Kada su mi rekli da snima film u studiju braće Vorner, imao sam sreće da posetim studio i upoznam je", otkrio je nedavno 72-godišnji Čarls u intervjuu za engleski radio, priznajući da je bio fasciniran šarmom i izuzetnim talentom američke Oskarovke.

Ali, prema tadašnjim tračevima, princ je bukvalno izgubio glavu za njom i pozvao Barbru u svoju rezidenciju Hajgrouv.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbra Archives (@babsdude)

Dugoočekivana ljubavna priča se nije dogodila, ali između njih dvoje se rodilo veliko i blisko prijateljstvo, toliko da su se tokom godina nekoliko puta sreli u Hajgrouvu.

Čarls je pozvao Barbru da nastupi u Londonu i 1994, na koncertu koji je organizovala njegova dobrotvorna organizacija. Tada se već bio razišao sa suprugom, princezom Dajanom.

Tokom svog drugog koncerta u Hajd Parku u Londonu, 2019. godine, Barbra Strajsend je priznala da je bila vrlo bliska sa princom:

"Da sam dobro vukla poteze, sada bih bila prva princeza Jevrejka u istoriji dinastije Vindzor!", otkrila je tad medijima.

Barbra nije postala princeza, ali je pronašla svog princa. 1998. se udala drugi put, za glumca Džejmsa Brolina, koji je ipak, složiće se svi - bolji dasa od mnogih prinčeva.

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR