Glas Javnosti

BADNJE VEČE KOD POZNATIH: Evo kako će javne ličnosti provesti PRAVOSLAVNI PRAZNIK (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Većina poznatih u Srbiji slavi praznike i neretko dele detalje na društvenim mrežama. Evo kako će pojedine zvezde proslaviti Badnje veče.

Glumica Gorica Popović i pre korone provodila je mnogo više vremena u svojoj kući koju ima blizu Srebrnog jezera, nego u Beogradu. U poslednje vreme glumica se zapravo i preselila tamo, a u grad dolazi samo kada ima neku obavezu ili predstavu.

-Sve običaje ćemo i ovde ispoštovati kako treba. Radujem se ovim praznicima jer to su najlepši praznici. Jutros smo išli u šumu, gde ima puno staza kojima smo pešačili, pa smo ubrali badnjak. Eno ga ispred kuće, unećemo ga naveče u kuću, pa ćemo svi zajedno večerati-, rekla je glumica.

Foto: Facebook/Gorica Popović

Poznata kreatorka Verica Rakočević živi sa svojim suprugom Veljkom na Avali, daleko od gradske gužve. Ipak, oni nisu poranili za badnjak, već su ga kupili veče pre toga.

-Veljko nije išao jutros u pet po badnjak, već smo ga kupili sinoć, a imamo ispred kuće i hrast koji ćemo malo odseći. Ne idemo u šumu po badnjak, već simbolično nakupimo malo oraha, suvih šljiva, smokava i badnje drvo. Večeras ćemo biti kod kuće i verovatno će nam deca doći. Inače ni za slavu, ni za Božić, pa ni za Badnje veče nikad nismo išli po kafanama, tako da ćemo i ovoga puta sedeti kod kuće. Što se tiče ostalih običaja, nismo mi baš porodica koja se pridržava nekih čvrstih pravila-, objašnjava kreatorka.

Foto: Facebook

Iako će božićne praznike dočekati u svom domu u gradu, pevačica Snežana Đurišić ispoštovala je svaki običaj.

-Ovo mi je omiljeno doba godine i najradosniji hrišćanski praznik u kom neizmerno uživam sa porodicom i kao većina ljudi, i sve fokusiramo na decu. A moja deca imaju svoju decu, i ove godine je unuku Milošu pripala čast sečenja badnjaka. Na trpezi je danas, kao po običaju, sve posno – riba i pasulj su naravno neizostavni deo trpeze, a sutra glavnu ulogu imaju sva jela koje moji vole da jedu i to je još jedno u nizu zadovoljstava koja mi ovi divni dani pružaju, a to je zadovoljstvo u pružanju zadovoljstva ljudima koje najviše volim. Ima li boljeg osećaja od tog-, smatra pevačica.

Foto: Instagram

(Glas javnosti/Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP