Glas Javnosti
Posta

AUDICIJA ZA 'LAJANJE NA ZVEZDE': Bila je dovoljna JEDNA STVAR da Nataša dobije GLAVNU ULOGU (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Od jedne do druge audicije, glumci moraju da pokažu sve svoje talente i sva umeća, ali nekada je dovoljan i jedan pokret, kao što je to bio slučaj kod glumice Nataše Tapušković.

Film "Lajanje na zvezde" je premijerno prikazan 1. juna 1998. godine, a u njemu igraju Nataša Tapušković, Dragan Mićanović, Nikola Đuričko, Bogdan Diklić, Bata Živojinović, Nikola Simić, Dragan Jovanović, Vesna Trivalić, Aleksandar Berček, Branimir Brstina, Maja Sabljić, Dragomir Čumić i mnogi drugi.

Radnja se odvija početkom šezdesetih godina u u jednoj gimnaziji u izmišljenom mestu Moravski Karlovci. Takođe, radnja filma prati i maturante na ekskurziji. Đaci se se susreću sa standardnim problemima u školi: popravljanje ocena, bežanje s časova, prve ljubavi i prve neuzvraćene ljubavi, problemi s profesorima...

Glavni junak Filozof ludo je zaljubljen u Danicu Janković, jednu od lepotica palanačke gimnazije. Danicu je igrala Nataša Tapušković, koja je jednom prilikom ispričala kako je dobila glavnu ulogu.

"Tek što smo upisali glumu naš profesor Vlada Jevtović je pozvao sve bivše klase da dođu posle jednog časa da nešto popijemo i upoznamo se. Nas je kao najmlađe zamolio da nešto izvedemo i odabrali smo neke intervjue", rekla je Nataša i otkrila: "Kasnije mi je profesor rekao da se Dragan Mićanović raspitivao ko sam jer traži partnerku za film. Predložio me je Zdravku Šotri i pozvali su me na audiciju. Očekivala sam ko zna šta, ali kada sam sela pored reditelja, rekao je: 'Zamahnite kosom'. To sam uradila i audicija je bila gotova! Dobila sam ulogu".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP