Glas Javnosti

Anica Dobra o koroni: Sve ima svoj razlog

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Anica Dobra uključila se u emisiju "Beogradska hronika" iz svog doma u Beogradu, gde je objasnila kako provodi dane u izolaciji.


- Kada je neko sa mnom lako mu je, kada sam ja sama sa sobom lako je i meni. Šta odlučim, to uradim. Putujem mislima, mašta... Imam svoju ludu glavu da me brani u ovim nekakvim danima, tako da mogu da kažem da se pripremam za neko novo vreme. Gledam optimistički na celu stvar. Nadam se da ćemo uskoro moći da pogledamo unazad, to uskoro može da bude za godinu dana, ali da ćemo biti zahvalni što nismo odustali od sebe - kazala je Anica.

- Rekla bih samo svima da je distanca nova bliskost i da je to mudra distanca. Treba da smo kod kuće, možda više nismo u fazi da treba da kažemo ostani kod kuće, sada smo više u fazi da pričamo uživaj kod kuće. Sada treba naći način da otputujemo makar u mislima, te da nam u ovoj sutiaciji bude dobro. Tako dižemo svoj duh i postajemo bliži i bolji jedan prema drugima - rekla je glumica, dok je voditeljka Slađana Tomašević konstatovala da joj je ovom porukom ulepšala dan, jer joj nije bio toliko lep baš u svakom momentu. Potom je usledilo pitanje kako održava vedar duh.
 
- Verujem u sebe i verujem drugim. Nije slučajno što sam u ovom trenutku ovde, te da to sve ima nekakav svoj razlog. Ne znam šta bih više od toga mogu da kažem. Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića. "Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo" - poručila je Anica i istakla da je svašta bilo u planu od njenih projekata, ali da je sve pauzirala zbog korona virusa.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR