Glas Javnosti

ANDRIJA KUZMANOVIĆ DOBIO SINA SA DRUGARICOM! Detalji njegovog LJUBAVNOG života BACAJU u TRANS

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ovo do sada niste videli

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je glumac Andrija Kuzmanović (39) pre mesec dana postao je otac.

Glumcu je njegova bliska drugarica rodila sina, a u želji da zaštiti privatnost svojih najbližih, nije hteo da govori na ovu temu, te samo njemu bliski ljudi znaju da se ostvario kao roditelj.

Kuzmanović je svojevremeno u intervjuu za domaće medije pričao o zasnivanju porodice.

Andrija Kuzmanović
foto: printscreen instagram

- Neophodno je da nađete neku ljubav. Ako trenutno nemate partnera, budite zaljubljeni u nešto što ste propustitli. Bez obzira na to da li se kajete ili ne, budite zaljubljeni u nešto u šta ste verovali da je pravo. Ili u ono što osećate da će doći. Čovek mora da bude zaljubljen da bi bio srećan - rekao je tada Andrija u intervjuu za magazin Gloria.

Opisujući idealnu devojku za sebe, glumac je tada rekao:

- Ona mora da bude fleksibilna, jer ja nisam jednostavan. Negativno reagujem na promene. Svestan sam da čovek mora sam sebe da koriguje, ali ako dođete do toga da vam neko drugi ukazuje da treba da se promenite, onda ste već u problemu. Znam da ne mogu d ase promenim iz korena, posšto su se neke stvari uklesale u moju ličnost u neki putevi su započeti. međutim, zarad lepše budućnosti i život au zajednici moramo da se korigujemo - rekao je on tada i dodao:

- Želeo bih da oformim porodicu, ali ne sa bilo kim. Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim. Priželjkujem sebi porodicu, živu i zdravu, a videćemo koliko će nas biti - zaključio je on tada.

BLISKA DRUGARICA RODILA MU JE SINA

Inače, kako prenose mediji, Andrija i majka deteta nikada nisu bili u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom momentu između njih se javila strast. Kad se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o bebi, iako nisu u ljubavnom odnosu.

- Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. S majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno - rekao je.

Glas javnosti / E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR