Glas Javnosti

ANĐELKA PRPIĆ PROGOVORILA O SE*SI SCENAMA: Uživam i uvek bih se skinula zbog dobre uloge!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularna glumica Anđelka Prpić priznala je da je uživala dok je snimala golišave scene u filmu "Jedini izlaz" i da bi se zbog dobre uloge uvek rado skinula.

Iako smo navikli da je gledamo u komičnoj ulozi sa Andrijom Miloševićem, Anđelka Prpić je ulogom Ane Kolar u misterioznom trileru "Jedini izlaz" pokazala da je njeno glumačko umeće veliko i da se odlično snalazi i u ozbiljnim ulogama.

Pažnju muškog dela publike u pomenutom gilmu naročito su privukle Anđelkine golišave scene i kadrovi ispod tuša.

- Uživala sam u svakom snimajućem danu. Kada je reč o golišavim scenama, uzbudljiva je činjenica da morate dati sve od sebe, jer to što tog dana zabeleži kamera ostaje zauvek. Mislim da je apsolutno opravdano što sam snimila scenu ispod tuša u "Jedinom izlazu". Uvek bih se skinula zbog dobre uloge - rekla je Prpićeva, a preneo Informer.

Glumica je objasnila da je profesionalac i da pažljivo bira koju će ulogu prihvatiti, a da je scenario za ovaj film "progutala u dahu". Objasnila je da je najpre mislila da ulozi nije dorasla, ali da se u projekat iapk vrlo brzo zaljubila.

Reditelj ovog ostvarenja, Darko Nikolić rekao je da je Anđelku odmah prepoznao u liku glavne junakinje, da je Prpićeva odlična glumica, ali da je sticajem okolnosti prepoznata isključivo kao komičarka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP