Glas Javnosti

ANĐELINA DŽOLI napravila PRESEDAN! Pokazala ćerke na Instagramu (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Anđelina Džoli objavila je nedavno na svom Instagram profilu fotografije svojih ćerki dok čitaju, što je iznenadilo njene fanove.

Ona do sada, pored toga što nije imala profile na društvenim mrežama, nije htela da deli fotografije i informacije o deci u javnosti. Na prvoj fotografiji se vidi 16. godišnja Zahara Džoli Pit dok čita prvi roman Tonija Morrisona, „The Bluest Eye“, koji je prvi put objavljen 1970.

Na drugoj fotografiji se nalazi 15. godišnja Šajlio koja takođe čita knjigu „The Dark Lady od Akale“, koja je izašla ove godine.

„Kraj letnog čitanja. Ovo su neki od favorita u našoj kući. Volela bih znati vaše“, napisala je Džoli u opisu fotografija.

Osim Zahare i Šajlio, Džoli i njen bivši Brad Pit roditelji su 20.godišnjeg Medoksa, 17.godišnjeg Paksa i 13-godišnjih blizanaca Viviene i Noks.

Džoli je na Instagramu manje od mesec dana, a kad se pridružila društvenoj mreži u avgustu, ušla je u istoriju kao korisnik koji je u najbrže dosegao 1 milion pratioca.

Kako prenosi „Entertainment Tonight“, glumica se osećala prisiljenom pridružiti se platformi društvenih medija kako bi ukazala na nepravdu koja se događa u Avganistanu otkad je talibanska vladavina zauzela mnoge gradove.

Takođe, ovo je prvi pogled koji je obožavaocima dala u svoj privatni život i ulogu majke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Poslednji put je sa svojim kćerkama, Zaharom i Šajlio, bila u javnosti krajem 2019. godine, kada su njih dve stale uz majku na evropskoj premijeri filma „Maleficent“ u Rimu.

(Glas javnosti/Nova)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR