Glas Javnosti

ANA NIKOLIĆ I BIKOVIĆ IPAK NESUĐENI FILMSKI LJUBAVNICI: Reditelj poručio da publika može da očekuje uzbudljivu avanturu!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Kako se navodilo, Ana Nikolić trebala je da glumi ljubavnicu Miloša Bikovića u nastavku filma "Južni vetar", koji tumači lik Maraša. Međutim, reditelj, Miloš Avramović demantovao je ova saznanja medija i rekao da su u pitanju dezinformacije.

-Ma kakvi. Prvi put sad čujem za to da će Ana Nikolić igrati Bikovićevu ljubavnicu u nastavku “Južnog vetra”. To nije istina- rekao je Avramović kroz smeh.

Pripreme za početak snimanja nastavka filma i serije "Južni vetar" uveliko traju, a nagađanja o tome šta sledi u narednoj sezoni su razna. 

Kako je reditelj već navodio svakako se može očekivati povećan broj ženskih likova, ali ono što definitivno možemo da očekujemo je prava bioskopska avantura.

-Radni naslov drugog dela je “Južni vetar 2: Ubrzanje”. Svakim nastavkom podižemo očekivanje publike, i to je dosta teška i odgovorna situacija koje smo svesni, ali nastavljamo dalje punom parom. Publika može da očekuje uzbudljivu i dramatičnu bioskopsku avanturu sa dosta iznenađenja. Mogu da očekuju 110 odsto od nas. Dižemo nivo u svakom smislu -produkcije, akcije, priče, likova- rekao je Miloš.

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR