Glas Javnosti

Ana Ivanović nosi sat od POLA MILIONA EVRA!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ana Ivanović nedavno se pojavila na crvenom tepihu u dugoj žutoj haljini na jedno rame, koja je istakla njenu figuru, ali je primećen i sat koji je krasio njenu ruku.

Kako prenosi stranica na Instagramu koja se bavi procenom satova poznatih, on vredi 500.000 evra, a u pitanju je Roleks koji je sačinjen od belog zlata i prekriven je dijamantima, a model je unikatan i više ga navodno nema u proizvodnji.

Podsetimo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger svoje romantične trenutke ne drže samo za sebe, već ih vrlo rado podele na društvenim mrežama. Još jednom objavom su nas uverili u svoju ljubav i koliko su srećni kada su zajedno.


Sa osmehom gledaju u kameru, a već na narednim fotografijama u galeriji "ne uspevaju" da ostanu ozbiljni.

- Pokušali smo da ostanemo ozbiljni - napisali su u opisu fotografija, kako bi "opravdali" svoja mutna, i dalje nasmejana lica.

Soho House je zbog njih postao najveselije mesto, u kome caruje ljubav, kao i uvek kada su Ana i Bastijan u istom prostoru, na istom mestu.

Da li je Bastijan na poslednjoj fotografiji zaigrao i tako nasmejao našu najpoznatiju teniserku, to ipak ostaje tajna ovih veselih fotografija.

Glas javnosti T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR