Glas Javnosti

TO JE NERVIRA I STALNO JOJ RADIM: Miloš Biković o detaljima ljubavne veze, a pokazao i novi imidž

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Miloš Biković često deli zajedničke trenutke sa devojkom Ivanom Malić, a na poslednjoj fotografiji je potpuno promenio imidž.

Glumac Miloš Biković sunčani dan provodi sa svojom partnerkom, a sada je na Instagramu objavio sliku na kojoj ima brkove, a Ivana ih izgleda ne odobrava.


- Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je nervira. Trolujem je tako dva dana. Posle obrijem - poručio je poznati glumac.

Podsetimo, u medijima se nedavno pojavila informacija da su Miloš i Ivana raskinuli, a nakon toga i da planiraju svadbu, povodom čega se glumac oglasio, prenosi Blic.

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Mene, kada su mediji u pitanju, više ništa ne može da iznenadi, ali mi je jako zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo - rekao je Miloš tada.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR