Glas Javnosti

"MUŠKARCI ZARAĐUJU OGROMAN NOVAC NA ONLY FANSU" Milica Dabović bila u centru skandala zbog INTIMNIH FOTKI, pa progovorila o skidanju na mrežama

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Bivša košarkašica Milica Dabović otkako je otvorila profil na Only fansu često je glavna tema medija. Njene intimne fotografije nedavno su ugledale svetlost dana, a bivša košarkašica je otkrila da ih je u javnost plasirao njen bivši.

Naime, kako su pisali mediji, Milica je od zarade na ovoj platformi mogla čak i da kupi stan, a ona je otkrila da muškarci zarađuju više od žena.

"Meni su i muškarci i žene tražili savete oko otvaranja profila na Only Fansu. Čula sam i da muškarci zarađuju ozbiljne cifre na toj platformi", rekla je košarkašica i dotakla se teme izgleda lepotica na tom sajtu i otkrila da li planira da stavi silikone.

"Prirodna lepota je iz raja izašla. Ali, mnogi smatraju da su žene sa velikim silikonima lepše. Poštujem svačije mišljenje. Ja ih nisam stavila, jer smatram da mi ne trebaju".

Inače, na spornim fotografijama je Milica potpuno naga, a nakon toga se oglasila i istakla da greške iz prošlosti i dalje plaća.

Glas javnosti
foto: Glas javnosti

- Mislila sam da sam u životu stvarno sve prošla i doživela, da sam uradila mnoge glupe stvari i povukla katastrofalne poteze. Mislila sam da sam sve to debelo platila i da sam negde otplatila taj dug, taj danak mojoj naivnosti, mojoj silnoj želji da kao i svaka žena ulepšam stvari i pokušavam da gajim nešto što je davno uvenulo. Mislila sam da je noć konačno prošla i da su za mene došli novi dani jer sam posle svega lošeg što sam doživela promenila sve... ali nažalost svoje greške i dalje plaćam, i to uvek najviše cene. Znate me svi, nema te stvari koja o meni nije rečena i napisana, znate koliko me ni mediji nikada ne štede, kažu da sam im dobar materijal, da se dobro prodaju vesti o meni... nikada nisam tužila, niti davala demante, jednostavno nije me zanimalo ko će šta da napiše ili objavi. Sada vas prvi put molim da ne date prostora ovakvim jadnicima, da ne dozvolite da ovo postane oružje muškaraca kako bi ponizili onu koju su do juče voleli najviše na svetu, da im ne dozvolite da se ovako svete, jer ovo je zaista najprimitivniji mogući oblik ljudskog postojanja. Taman kada pomislim da je list koji sam okrenula konačno doneo mir i stabilnost desi se neki duh prošlosti. Desi se osoba koja iskoristi sve tvoje slabosti, desi se muškarac koji iz svoje nemoći uradi neoprostivo, pokaže koliko je zaista mali. Zamislite koliko treba da budete jadni i očajni da podelite fotografije nečije intime? Ali nažalost živimo u vremenu kada je i ovaj vid nasilja nad ženama nekažnjen. Kod nas je sve nekako poremećeno, mi smo navikli da je žena uvek kriva a epitet ku*va svakodnevica... Zamislite šta bi bilo da žene objave sve fotografije polnih organa muškaraca koje su dobile iz čista mira - ali sa imenom i prezimenom! Zamislite koja bi to kataklizma bila, skandala, razvoda i nasilja..

Instagram printscreen
foto: Glas javnosti/ Kurir

- Ja i dalje stojim podignute glave, borim se za svoje ideale i radim najbolje sto znam. Ne kažem da sam bezgrešna i ne znam takvu osobu ali vas molim za fer play. Mi žene treba da se držimo zajedno, ovo je era nekih mnogo pokvarenih muškaraca, ovo je era velikog nasilja nad ženama, ovo je društvo primitivaca, čast izuzecima.

Podsetimo, nakon što su na društvenim mrežama osvanule intimne fotografije, bivša košarkašica se oglasila za "Blic" i otkrila da je se iza svega krije osveta njenog bivšeg partnera.

Instagram printscreen
foto: Glas javnosti/ Kurir

- U pitanju je osveta mog bivšeg. Napravio mi je pakao - rekla je Milica Dabović povodom spornih slika koje su osvanule na Tviteru, a na kojima je potpuno naga.

(Glas javnosti / Mondo)

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR