Glas Javnosti

Najbolja drugarica joj ušla u vezu sa ocem: Bila je protiv toga, pa je dobila brata

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ovo nije prvi put da se njen otac udvarao drugaricama

Donekle je već postalo prihvaćeno da muškarce privlače mlađe devojke, dok mlađe devojke tragaju za starijim muškarcima. Ipak, to ne znači da neka granica ne treba da postoji.

O jednoj poprilično zapetljanoj situaciji, gde se prepliće razlika u godinama, izdaja, pa sreća,  govorila je Džoni Vilkoks. 

Naime, Džoni je oduvek imala blizak odnos sa porodicom, naročito sa ocem, koji je jedan od nosećih stubova ove uvrnute priče. Džoni je svoju nekadašnju najbolju prijateljicu vodila svuda sa sobom i naravno, upozala ju je sa svojim ocem.

Međutim, u jednom već izbrisanom snimku navodi da je ubrzo saznala da je njena "najbolja drugarica" spavala sa njenim ocem, krijući to mesecima od Džoni. A, kako je saznala? Tako što joj je drugarica saopštila da je trudna i to, pogodili ste, sa njenim ocem.

Ovaj trio je gostovao u popularnoj emisiji poznatog psihoterapeuta "Dr. Fil", gde su se otkrili svi detalji njihovog odnosa.


Ocu Dejvidu je otvoreno tada rekla da je to izuzetno jezivo, dok je bivšoj drugarici Džini rekla da je "gladna novca" njenog oca.

- Ako je želeo mlađe devojke, mogao ih je imati, ali ne one koje ja poznajem - govorila je Džoni.

Džina je doduše protivurečila, govoreći da njihova romansa nije ničija stvar, pa čak ni Džonina. Kako je opisala, njihova veza je zdrava i zabavna, a planirano je i useljenje zbog deteta, što naglašava da je nešto vrlo ozbiljno.


Dok su one prepričavale svađe i agresivne incidente koje su imale, Dejvid je otkrio da ima "apetit" za devojke dvostruko mlađe od njega i da ovo nije prvi put da se udvarao Džoninim drugaricama, samo što je sada bilo ozbiljno. Kako navodi, znao je da će ovo "slomiti" njegovu ćerku i da će joj biti neprijatno, ali iako treba da se postave granice, nije želeo da "njegov ljubavni život prestane zbog ćerke".

Prošlo je neko vreme od ove situacije, a Džoni je odlučila da prihvati ovu čudnu ljubav, jer želi da viđa polubrata.




Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR