Glas Javnosti

ZBOG NJE SAM SMRŠAO 10 KG! RADOŠ BAJIĆ priznaje zbog čega je napravio VELIKU PROMENU!

Kultura
Autor: Glas javnosti/ Kurir

NOVA ULOGA

Nakon velikog uspeha prve sezone televizijske serije "Azbuka našeg života" kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić, koja je realizovana u saradnji produkcijske kuće "Kontrast studio" i Telekoma Srbija, ovaj popularni TV projekat dobija svoj nastavak i novih 11 epizoda.

Pošto je završeno snimanje u Crnog Gori, gde su nastali neki od prvih kadrova druge sezone, ekipa trenutno radi u Beogradu, a svoje scene nedavno je snimio i Radoš Bajić. Ovaj uspešni glumac, reditelj i producent ovoga puta tumači ulogu Stevana, oca glavnog junaka Uroša Popovića, kog igra Jadran Malkovič.

- Imam veoma malu ulogu, jer Jelena nije htela da mi da veću. (smeh) Stevan je udovac. Živi povučeno i mirno. Penzionerske dane provodi u svojoj sojenici na reci, što je sušta suprotnost u odnosu na način na koji je proveo svoj radni vek - bio je vojno lice visokog ranga, uticajan, čovek od autoriteta. Taj njegov uticaj i konekcije iz nekadašnjih struktura biće presudni u Uroševom životu u najvažnijem momentu - otkriva glumac deo iz scenarija.

U novim epizodama druge sezone serijala "Azbuka našeg života" u živote glavnih likova vraćamo se skoro godinu dana kasnije. Središte priče i dalje zauzimaju Vesna i Uroš Popović. U ovoj fazi njihovi putevi naizgled se razilaze: dok Uroš sa Anom gradi novi život, Vesna nastavlja sama i donosi odluku da se posveti sebi i svom poslu, pronalazeći radost i svrhu u tome. Ipak, iznenada, i jedno i drugo se suočavaju sa okolnostima koje će trajno uzdrmati ovaj novonastali životni balans.

Radoš će imati malo više prostora u nastavku, pa dodaje i da je zbog ovog snimanja, a u dogovoru sa ćerkom Jelenom, rediteljkom serije, doterao svoju liniju.

- U jednom trenutku sam imao 130 kilograma. Smršao sam zbog zdravlja. U poslednje vreme nekih desetak kilograma. Zdrav čovek može sve. Sada već mogu da nosim svoja stara odela - zaključuje glumac. Inače, snimanje druge sezone "Azbuke našeg života" trajaće do kraja februara 2023. godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR