Glas Javnosti
posta

ZAMBIJA ODAJE POČAST BALAŠEVIĆU: Sin Aleksa putuje u Lusaku, primiće ga i premijer!

Kultura
Autor: Glas javnosti

Legendarni Panonski mornar, novosadski kantautor Đorđe Balašević, nije ostavio neprolazan trag samo u Srbiji i na Balkanu već i mnogo dalje,u dalekoj Africi, u državi Zambiji!

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa, dobio je poziv iz Afrike, odnosno Luksaka, glavnog grada Zambije, da zajedno sa svojom suprugom i najbližim saradnicima prisustvuje ceremoniji u čast pokojnog kantautora.

Aleksu tamo čeka prijem kod premijera, ministara i gradonačelnika. Mladi umetnik i producent filma “Megdan” kratko se oglasio snimkom iz aviona na Instagramu, putu do istoka Afrike.

- Šta da pričam, ja danas ne znam nikog ko ti je sličan, napisao je Balašević junior i nastavio:

– Mnogi su me danima pitali gde to idem i od kojih lidera i tako dalje sam dobio poziv, od bistrookih! Znali smo da ih ima u Jugoslaviji, nekoliko u Poljskoj, Bugarskoj ali eto… i u Zambiji. Jedna velika, daleka država me je lično pozvala povodom ceremonije, saradnje i znaka zahvalnosti povodom tate. U pitanju je najviši protokol, ne smem još uvek da kažem dok ne dobijem odobrenje, pa ćemo, nadam se sutra, objasniti i reći gde su to sve njegove reči upamćene i večne, napisao je Aleksa.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR