Glas Javnosti

BRIJAČ KORISTI U KREVETU: Zadrugarka zgrozila sve ukućane

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Sneža Jovičić optužena da ne vodi računa o ličnoj higijeni!

U toku emisije "Nominacije", aktuleni učesnici rijaliti šou-programa "Elita" su se suočili sa teškim izborom koga će sačuvati u Beloj kući i poslati u izolaciju, Uroša Rajačića ili Snežu Jovičić.

- Ona pije krv, ozbiljan degenrik, osnovna kultura je da ne upadaš dok drugi pričaju. Greota me jer je žensko. Što se tiče Uroša okej smo. Šaljem Snežu ostavljam Uroša - rekao je Gačić.

- Dobra si ali si naporna, umeš da provociraš. Što se tiče Uroša, imala sam loše mišljenje ali smo rešili neke stvari. Ostavljam Uroša - rekla je Danka.

- Što se tiče Uroša, i dalje mislim da si iskompleksiran i da ti je Maja cilj. Što se tiče Sneže imali smo konflikt na početku, upadaš drugima u reč i pričaš samo o sebi.Ostavljam tebe šaljem Uroša - rekla je Tamara.

- Snežo, mislim da si nadobudna, aljkava, briješ se "dole" u krevetu, jako si prljava osoba... Uroše, znam da si agresivan. Imaš te napade na žene, više neću da te zovem lažni bokser. Šaljem Snežu - rekla je Malivuk.


- Što se tiče Uroša, okej smo, sve sam ti rekla. Ja Snežu obožavam, ti si meni top, mislim da si objektivna, bliža sam sa Urošem, ostaviću njega - rekla je Vanja.

Podsećanja radi, Bahrija, majka Darijana Radomirovića, nedavno je izjavila da njena bivša snajka, Sneža Jovičić, ne vodi računa o ličnoj higijeni, jer se - ne kupa.

- Miljana igra na tri fronta, to nije za njega. Sneža nije beba, nego baba. Makaze koje mu traži su iz moje kuće, prvo će platiti stanovanje za šest meseci, jer joj duks nije dovoljan. Ona nije kupila nikakav duks Darijanu, uporno govori da nema para, ali to me ne zanima. Sneža je obmanula javnost, tvrdila je da se otac odrekao, ali ja sam u kontaktu s njenim ocem koji je nedavno dobio posao. Njih dvoje ne rade, a žive kao potstanari, što je tužno! Sneža će mi platiti stan, hranu, struju, čak ni vodu joj neću naplatiti jer se nije kupala. Darijan joj je dao 200 evra da vrati mami, nemam reči, samo sam srećna što se njega rešio. Ona je napravila silikone u usnama kako bi imala veštački osmeh, pravi monstrum! Darijan je obišao četiri grada da joj kupi svečanu haljinu, a ona mu traži da joj kupi duks. Primitivka je, neka je žali ko se s njom poistoveti - istakla je ona.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR