Glas Javnosti

STIGAO DOKUMENTARAC DŽENIFER LOPEZ: Svetska zvezda otkrila detalje iz privatnog života i detinjstva

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Dženifer Lopez je u novom biografskom dokumentarcu otkrila nove detalje iz svog života, koji su iznenadili javnost. Uz ostalo, pevačica je u dokumentarnom filmu "The Greatest Love Story Never Told" otkrila je da nije dobila dovoljno ljubavi od svojih roditelja.

„Kada sam odrastala, uvek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dete, ne beba, ne prvorođena… Malo se izgubiš između svega“, kazala je latino pevačica, koja ima sestre Leslie i Lindu. Osvrnula se i na roditelje Gvadalupe Rodrigez i Davida Lopeza, koji su se rastali 90-ih.


„Tata me jako ignorisao jer je uvek radio noću, a onda bi po ceo dan spavao i nisam se osećala kao da imam dovoljno veze s njim“, rekla je pevačica, a zatim opisala kakva joj je bila majka. „Moja je mama je bila narcisoidna, volela je da bude u središtu pažnje i volela je da se zabavlja“, objasnila je pa dodala da ih je majka naučila da budu samostalne i nezavisne od muškaraca.


Nisu je zaobišli nasilni odnosi s muškarcima

Da odnosi s majkom nisu bajni, obožavatelji već znaju jer je Lopez o tome govorio još 2022. u Netfliksovom dokumentarcu Halftime.


„Napravila je ono što je morala da preživi i to ju je učinilo jakom, ali i teškom“, rekla je pevačica. Lopez i njena majka udaljile su se jedna od druge kada se pevačica usprotivila željama svoje majke i odustala od pohađanja fakulteta.

„Htela sam se okušati u plesu puno radno vreme… Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: ‘Ovo je ono što moram da uradim“, prisetila se Lopez. Sada je u dobrim odnosima sa roditeljima, a prošle godine čak je na Dan očeva podelila fotografiju sa Davidom pa je napisala: „Tata, volim te.“


Iako ju je majka naučila da se ne oslanja na muškarce i bude sama sebi prioritet nisu je zaobišli nasilni odnosi.

„Mislim, nikad nisam bila u vezi u kojoj je bilo fizičkog nasilja, hvala Bogu, ali sam definitivno bila maltretirana…“, izjavila je pevačica, ali nije rekla o kome se radi.


Glas javnosti/N01S



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR