Glas Javnosti

SRPKINJA NA SVETSKOJ POZORNICI: Ako ste gledali seriju 'Sluškinjina priča' NINU sigurno znate!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Srpkinja Nina Kiridžija je rođena Beograđanka, koja se kao dete sa roditeljima odselila u Kanadu, gde danas gradi svetsku karijeru. Nina je govrila o tome kako je živeti i raditi u svetu, kao i zašto je promenila svoje prezime.

Ako gledate seriju "Sluškinjina priča", sigurno ste primetili i glumicu Ninu Kiridžiju, poznatiju kao Ninu Kiri, koja igra lik Alme. Nina je inače rođena Beograđanka, a kao dete je sa roditeljima otišla u Kanadu.

- Volim što sam iz Srbije i što pričam drugi jezik - rekla je Nina Kiri

 

U razgovoru za televiziju Nova S, ona je ispričala kako je promenila prezime u Kiri, o svom srpskom poreklu, kao i o svojoj karijeri.

- Ja sam ovde u Vankuveru imala agenticu koja mi je rekla da bi bilo teško da ljudi ovde izgovore moje prezime "Kiridžija" pa mi je dala savet da promenim to u "Kiri". Nisam ni razmišljala nego sam promenila i tako se sve to desilo - rekla je Nina, koja je otkrila kako je postala deo svetske poznate serije:

- Imala sam audiciju, kao i uvek. U to vreme nismo ni znali kakva će to serija da bude. Čitala sam knjigu "Sluškinjina priča" kada sam pohađala srednju školu, a ta serija postala je mnogo veća nego što smo mi mislili - rekla je Nina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nina Kiri (@neeenze)

 

Nina je pričala i o svom srpskom poreklu, i navela da je u Kanadu došla kada je imala svega godina dana.

- Pa dobro. Ja sam ovde ipak odrasla i došla sam sa godinu dana. Ne bih rekla da je meni bilo teško zato što sam ipak Kanađanka na neki način. Nemam naglasak na engleskom. Čak i to prezime što sam promenila mi nije smetalo. Volim što sam iz Srbije i što pričam drugi jezik. Uvek je lepše živeti kada imaš drugačija iskustva - rekla je glumica.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR