Glas Javnosti

Bred Pit mora da isplati milion i po evra zbog VINOGRADA?!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Bred Pit (59), poznati holivudski glumac, suočava se s novim izazovom u vezi s vinogradom Šato Miraval na jugu Francuske, koji je zajedno kupio s bivšom suprugom Anđelinom Džoli (48).

Na nedavnom računu za porez, Bred je zatečen iznosom od milion i po evra, što je rezultat rasta poslovanja vinograda. Umesto ljutnje, glumac je izrazio zadovoljstvo, smatrajući taj iznos dokazom uspeha svojih ulaganja i truda.


Bred Pit veruje da će ovaj porez dodatno ojačati njegovu pravnu poziciju u dugogodišnjem sudskom sporu s Anđelinom. Ona tvrdi da je potrošila novac na različite projekte u vinogradu, uključujući bazen i raskošno stepenište.


Podsetimo, slavni par je 2008. godine zajedno kupio vinograd u Provansi, a od tada su se godinama borili oko vlasništva nad imanjem. U 2021. godini, Anđelina je tajno prodala svoju polovinu vinograda ruskom oligarhu.


Izvor blizak glumcu izjavio je: "Bred je posvetio mnogo truda izgradnji ovog posla sa svojim partnerom Markom Perinom. Iako je Anđelina međunarodno prepoznatljiva ličnost, preduzetništvo joj nije jača strana. Ne biste je zamislili kako uređuje vrt, a kamoli kao vođu vinograda."

Glas javnosti/U01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR