Glas Javnosti

Brat Vuka Moba doživeo saobraćajku: Oglasio se reper

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sinoć je u beogradskom naselju Cerak došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je automobil udario znak koji je zatim uleteo u obližnji kafić

Rođeni brat Vukadina Gojkovića u javnosti poznatijeg kao Vuka Moba Vasilije, doživeo je sinoć nezgodu kada je kolima udario u znak koji je stajao na putu. Incident se dogodio na Ceraku.

Polomljeno staklo, srča po lokalu, uznemireni ljudi. To se vidi na fotografijama iz kafića na Ceraku, u koji je sinoć uleteo saobraćajni znak, polomio izlog i inventar.

Tim povodom Vuk se oglasio i otkrio šta se zapravo desilo:


- Dva sata pre nego što je moj brat prošao, već se desio sudar. Na ulici se nalazio mali znak koji je postavljen, on je nažalost udario u taj znak, a lokal se nalazi na pet metara od tog znaka. Taj znak je odleteo udario u staklo i nažalost poseklo čoveka koji je bio tu. - otkrio je Vukadin i dodao:

- Deca koja su se nalazila tu, nisu povređena, kao što sam video da neko postavlja na mrežama, to je laž. Čak dok sam i ja bio na licu mesta motorista koji je prolazio je udario na istom tom mestu i povredio se. Dakle, taj deo puta je nepropisno neobeležen. Moj brat je u stresu zbog svega i ne želim da se iznose neistine. Jako mi je žao zbog toga što je čovek povređen. Moj brat je dete istraumirao se - završio je Vuk Mob.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR