Glas Javnosti

"Sada ne želim da kročim tu": Josipa Lisac prokomentarisala koncerte Aleksandre Prijović u Zagrebu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Josipa Lisac odbila da peva u Areni

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u Osijeku, ali takođe i pet u Zagrebu u decembru prošle godine i time se upisala u istoriju kao prva kojoj je to pošlo za rukom.

Čuvena pevačica Josipa Lisac je sada održala veliki solistički koncert u Zagrebu, ali ne u Areni, već u Domu sportova.
U jednom trenutku se obratila publici, te istakla da joj nije mesto u Areni, jer se sada, navodno, svi tamo dokazuju. Zbog njene izjave svi misle da su se ove reči odnosile, između ostalog, i na Aleksandru.


- Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo hteli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu - rekla je Josipa, a mnogi smatraju da je ovim rečima mislila na Aleksandru Prijović koja niže uspehe.

Podsetimo, mnogi su navodili da nisu upoznati sa pesmama Aleksandre Prijović, iako je napunila pet Arena u istom gradu, Zagrebu. Josipa je najpre progovorila o "gostovanjima cajki" u Hrvatskoj.


- Zašto ne bismo imali svoj izbor? - istakla je Josipa.

- I ja imam koncerte koji su puni i rasprodati, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodati, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći - naglasila je muzička zvezda.

Ona je potom dodala:

- Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno.

- Da li pravde ima? Ne znam. Ali ako si ti spreman za koncert i možeš da ga rasprodaš, fenomenalno! Tu nema reči, reči tu zvuče glupo. Kad se napravi reportaža (sa koncerta), to pokazuje sve - rekla je ona.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR