Glas Javnosti

STIŽE NOVI NASTAVAK LEGENDARNE FRANŠIZE! Dinosaurusi ponovo na velikom platnu

Zabava
Autor: Glas javnosti

Svet filmske industrije i ljubitelji dinosaurusa mogu sa uzbuđenjem iščekivati 2025. godinu, jer stiže nam novo poglavlje poznate franšize "Jurski svet".

Nakon uspeha poslednjeg dela "Jurski svet: Carstvo" iz 2022. godine, Universal Pictures nastavlja priču koja je osvojila milione širom sveta.


Scenarij za novi film pisaće David Koep, koji je već dokazao svoj talenat pišući za prva dva "Jurska parka", kao i za druge blockbuster naslove poput "Nemoguće misije" i "Spajdermena". Ovo obećava da će novi film imati snažan i uzbudljiv scenario, koji će doprineti već bogatoj istoriji franšize.

Produkciju novog filma preuzimaju iskusni Frank Maršal i Patrik Krouli, a legendarni Stiven Spilberg će imati ulogu izvršnog producenta. Ovaj tim garantuje kvalitet i inovacije koje su očekivane od franšize vredne više od 6 milijardi dolara.


Iako još nema potvrde o povratku zvezda prethodnih filmova, kao što su Kris Pat i Brus Dalas Houvard, fanovi će se obradovati povratku nekih od originalnih glumaca trilogije, uključujući Džefa Goldbluma, Sama Neila i Lauru Dern.


Radnja filma će se odvijati godinama nakon "Jurskog sveta: Palo kraljevstvo", u svetu gde su dinosauri sada deo svakodnevnog života ljudi, što donosi nove izazove i avanture. Sa konceptom "dinosaura u stvarnom svetu", ovaj film obećava da će biti jedan od najuzbudljivijih nastavaka u serijalu.

Sa nestrpljenjem očekujemo 2025. godinu, kada će "Jurski svet" ponovo oživeti na velikom platnu, nudeći nam još jedno uzbudljivo putovanje u svet prahistorijskih divova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR