Glas Javnosti

PREKO NOĆI POSTAO NAJPOŽELJNIJI KRALJEVSKI NEŽENJA: A ima samo 18 godina

Zabava
Autor: Glas javnosti

A u stvarnosti je nedavno doživeo priču baš kao u Pepeljugi!

Nakon što je njegov otac stupio na presto kao kralj, danske princ Kristijan postao je jedan od najtraženijih neženja među kraljevskim krugovima.


Sada, kada su njegovi roditelji preuzeli dužnosti kralja i kraljice Danske, princ Kristijan igra novu ulogu kao potencijalni naslednik danskog trona, što ga čini jednim od najpoželjnijih neženja u Evropi.

foto.društvena mreža X

Kao najstariji sin kraljice Marije, 18-godišnjak je brzo postao predmet interesovanja devojaka širom Evrope. Iako su se pojavile spekulacije o njegovoj romansi sa 19-godišnjom princezom Marijom Kjarom di Borbone delle Due Sicilija, ona je demantovala te glasine, ističući da su njihovi odnosi prijateljski i da su poznati još od detinjstva.


Mada nije poznato da li je princ Kristijan u vezi sa nekom drugom devojkom, njegov šarm je već privukao pažnju medija. Ipak, ovo nije prvi put da je mladi princ bio u centru pažnje javnosti.

U oktobru prošle godine, povodom svog 18. rođendana, princ Kristijan je organizovao svečani bal u zamku Kristijansborg, a nakon događaja, osoblje zamka je pronašlo zlatnu cipelu. Fotografija cipele je podeljena na društvenim mrežama, podsećajući na bajku Pepeljuge.

foto:društvena mreža X

Pronalaženje cipele dobilo je neočekivan obrt kada se otkrilo da je vlasnica cipela, An-Sofie Tornso Olesen, studentkinja, namerno ostavila cipelu kako bi privukla pažnju princa. Njen potez je postao viralan, a ona je priznala da je želela iskoristiti jedinstvenu priliku.


Dok javnost s nestrpljenjem i dalje prati život danskog princa, pitanje koje intrigira sve je koja će se devojka pokazati kao prava "Pepeljuga" koja će osvojiti njegovo srce.




Glas javnosti/D02H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR