Glas Javnosti

POZNATI KOMIČAR NA METI KRITIKA ZBOG ŠALE NA TVITERU: "Čini se kao da kažeš da više voliš Hitlera nego Trampa"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Komičr Džon Kliz ponovo je izazvao žestoku debatu na društvenim mrežama nakon što je uporedio Donalda Trampa sa Adolfom Hitlerom. Kliz, koji je poznat po svojim otvorenim stavovima, podelio je vic o tome kako je nacistički vođa bio „poželjniji” od bivšeg američkog predsednika Trampa. Objava je postala viralna sa 3,8 miliona pregleda.

„Pet načina na koje je Hitler bio bolji od Trampa: 1. Borio se za svoju zemlju. 2. Nikada nije koristio teleprompter. 3. Bio je dobar prema psima. 4. Pisao je svoje knjige. 5. Nikada nije igrao golf. 6 . Nije bio veliki debeo ljigavac“, stajalo je u prvom delu posta.


„Pet načina na koje je Tramp bolji od Hitlera: 1. On ne praktikuje genocid. 2. Ima lepšu kosu“, napisao je Kliz u drugom delu, navodeći brojeve 3, 4 i 5, praćene praznim razmacima. Poređenje je izazvalo žestoku debatu na X-u, u koju je uključen i sam Kliz, koji je uzvratio kritičarima.




„Čini se kao da kažeš da više voliš Hitlera nego Trampa“, „Društvo. Džon je komičar. Ovo je trebalo da bude šala“, „Sećam se kada su komičari bili smešni. Bilo je to davno“, čitali su neki od komentari.


„Ne brini, napravio sam snimak ekrana kada ovo neizbežno izbrišeš“, napisala mu je jedna osoba, na šta je Kliz odgovorio: „Nemoj zadržavati dah. Primanje uvreda od onih koji sve shvataju doslovno je kao da te izvižda stado ovaca“. Poznati komičar je kasnije nadovezao objavu tako što je napisao: „Želeo bih da se izvinim zbog svog poslednjeg tvita. Bila je to veoma loša šala, posebno na Dan boksa“.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR