Glas Javnosti

NETFLIKSOVA NOVA DRAMA INSPIRISANA STVARNIM DOGAĐAJEM: "Kakva glumačka ekipa, ovo će biti odlično"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Na Netfliks uskoro dolazi Scoop, drama o intervjuu princa Endrua sa voditeljkom Njuznajta Emili Maitlis. Film je režirao Filip Martin, a glavne uloge tumače Džilijan Anderson, Rufus Sjuel, Kili Hoz i Bili Pajper.

Radnja filma inspirisana je intervjuom iz 2019. godine u kojem je voditeljka Emili Mejtlis razgovarala sa princom Endrjuom o optužbama za seksualno zlostavljanje i prijateljstvo sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom. U filmu je prikazano kako je tekao intervju i šta se desilo nakon njega video je ceo svet.


Posledice intervjua dovele su do Endruovog povlačenja sa javne funkcije, a na kraju mu je majka, kraljica Elizabeta II, oduzela vojne titule i pokroviteljstvo.


Džilijan Anderson je u filmu igrala Emili Mejtlis, a Rufus Sjuel princa Endrua. Pored njih, bitne uloge u filmu imaju Bili Pajper kao producent Njuznajta, Sem Mekalister i Kili Hoz, koja igra Amandu Tirsk, Endruovu bivšu privatnu sekretaricu.

Od kada je Netfliks objavio prvi zvanični trejler, reakcije na predstojeću dramu ne prestaju. Mnogi su komentarisali da im se glumačka postava zaista dopala.


„Kakva glumačka ekipa, ovo će biti odlično“, „Sa Džilijan i Bili, ne vidim kako ovo može da bude loš film“, „Oduševljena sam glumačkom ekipom za film“, „Film izgleda zaista zanimljivo, jedva čekam da dođe na Netfliks“, „Bili Pajper izgleda kao prava riba u ovom filmu“, „Ovo ne može biti loš film“, „Zaista sam uzbuđena zbog ovoga. Glumačka ekipa je odlična“, neki su od komentara.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR