Glas Javnosti

Netfiks predstavlja "Irish Wish": Lindzi Lohan u romantičnoj komediji koja obećava

Zabava
Autor: Glas javnosti

U srcu ove priče je Medi, čiji lik tumači Lohan, devojka koja se nađe u komplikovanoj ljubavnoj situaciji - zaljubljena je u verenika svoje najbolje prijateljice.

Medi je predviđena da bude deveruša na venčanju u prelepim pejzažima Irske, ali sudbina ima drugačije planove.


Uoči venčanja, Medi se našla u potrazi za pravom ljubavi, što je dovelo do neočekivanog buđenja - shvatila je da verenik njene prijateljice ipak nije čovek njenog života. Ova zavrzlama dovodi do niza komičnih i dirljivih trenutaka, istražujući teme prave ljubavi, sudbine i ličnog rasta.


Lindzi Lohan je u intervjuu za Tudum govorila o svom liku i procesu snimanja: "Maddie predstavlja ženu koja samostalno krči svoj put. Kreirali smo je kao osobu koja je na početku bila nesigurna, da bi tokom filma doživela razvoj i na kraju pronašla svoje mesto."


"Irish Wish" režira Džen Damian, sa scenarijem Kirsten Hansen. Pored Lohan, u filmu glume Ed Spelirs, Aleksandar Vlahos, Aješa Kari, Elizabet Tan, Džasinta Malkahi i Džejn Simor. Izvršni producenti filma su Lindsay Lohan, Kirsten Hansen, Janeen Damian, Amanda Filips, Džejms Tovnsend, Galen Fletčr, Stiv Berman, Brajan Bordon i Bader Šamas, dok su producenti Bred Krevoi i Majkl Demijan.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR