Glas Javnosti

GEJMERI, SPREMITE SE! Slavni reditelj želi da snimi film zasnovan na popularnoj video igrici

Zabava
Autor: Glas javnosti

Zek Snajder nije stranac u svetu video-igara. Pre nekoliko meseci, izrazio je svoju ljubav prema igrama Girs of Vor i Halo, izrazivši želju da jednog dana stvori filmsko ostvarenje inspirisano tim igricama.

Zek Snajder, priznat po svom markantnom stilu i vizionarskom pristupu filmu, stekao je značajnu reputaciju u filmskoj industriji.

 

Pre nego što je postao poznat po radu na filmovima poput "300" i "Vočmen," Snyder je stekao priznanje u industriji reklamiranja, radeći na brojnim reklamnim kampanjama. Njegov prepoznatljiv stil i sposobnost da donese vizuelnu raskoš često su privlačili pažnju publike.


Iako je imao neke kontroverze tokom svoje karijere, Snajder ostaje posvećen svom umetničkom izrazu. Njegova posvećenost filmu Rebel Mun dodatno naglašava njegovu ljubav prema fantastičnim svetovima i pričama.

Prema njegovim rečima, planira da stvori istoimenu igru baziranu na svoja dva filma, Rebel Mun. Snyder takođe otkriva svoje oduševljenje prema Fortnajt-u.


U nedavnom intervjuu, dok je promovisao svoj film Rebel Moon Part I: A Čajld of Fajr, novinarka ga je pitala o mogućnosti snimanja filma inspirisanog Fortnajt-om, s obzirom na njegovu strast prema toj igri.

"Naravno da bih. Pokušavao sam ih nagovoriti da ubace likove iz Rebel Mun u Fortnajt. Fortnite je predivan svet i zaista me fascinira. Kreirali su nešto neverovatno. Nikada ne reci nikada, uvek ponavljam to", izjavio je reditelj.


Glas javnosti 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR