Glas Javnosti

Stigao demanti Trampa: Nisam insistirao da se pojavim u filmu

Svet
Autor: Glas javnosti

Ranije je reditelj filma Kolumbus izjavio da se Tramp siledžijski probio u film

Bivši američki predsednik Donald Tramp demantovao je tvrdnje reditelja filma Sam u kući 2 Krisa Kolumbusa da je insistirao da se pojavi u tom filmu 1992. godine u zamenu da film bude sniman u njegovom hotelu.

Iznajmili su hotel Plaza u Njujorku, čiji sam tada bio vlasnik. Bio sam veoma zauzet i nisam hteo time da se bavim. Bili su veoma fini, ali pre svega uporni. Pristao sam, a ostalo je istorija! To moje pojavljivanje u filmu bilo je poput rakete i bilo je veliki uspeh, čak i danas u vreme Božića, naveo je Tramp na svom nalogu na društvenoj mreži Istina (Truth).


Ranije je reditelj filma Kolumbus izjavio da se Tramp siledžijski probio u film, i da je njegovo pojavljivanje u filmu, pored naknade, bilo uslov da se film snima u hotelu Plaza.

Rekao je da je jedini način da snimamo u Plazi taj da se on pojavi u filmu, rekao je Kolumbus.

Tramp je takve navode oštro demantovao, ocenivši reditelja kao holivudskog momka iz prošlosti koji preko Trampa pokušava da brzo dođe do publiciteta.

Ako su se osećali maltretiranim ili me nisu želeli, zašto su me ostavili u filmu i drže me u njemu više od 30 godina. Zato što sam bio i dalje sam odličan za film, eto zašto, naveo je Tramp.

Pojedine Trampove pristalice 2019. su se žalili što u verziji filma koji je prikazan te godine u Kanadi, izbačena scena u kojoj se pojavljuje Tramp.

Bivši predsenik SAD je rekao da iza toga stoji kanadski premijer Džastin Trudo, s kojim je u to vreme imao nesuglasice.


Sam u kući 2 nastavak je filma iz 1990. sa Mekolijem Kalkinom u ulozi Kevina Mekalistera, kojeg je porodica slučajno ostavila samog na Božić i koji mora da nadmudri dvojicu lopova, koje igraju Džo Peši i Danijel Stern.

Kalkin je 2021. rekao da nema ništa protiv da se iz filma ukloni scena u kojoj se pojavljuje Tramp.




Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR