Glas Javnosti

TAMARA DRAGIČEVIĆ PROGOVORILA O BRAČNOJ KRIZI : Nisam htela da ispadnem žrtva

Kultura
Autor: Glas javnosti

Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih glumačkih parova kod nas, međutim, ni kod njih stalno ne cvetaju ruže. glumica je sada progovorila o nejednakosti muških i ženskih roditelja pa otkrila kako se ona izborila sa tim.

Glumica je šest godina u skladnom braku sa kolegom Petrom Benčinom

- Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: "Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega piše 24sedam


Glumica kaže i da se brzo vratila poslu, kako bi sprečila potencijalni nastanak bračne krize.


- Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a želela sam, sve samo kako bih sama sa sobom ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva... Jao sve je na meni, jadna ja. Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru i tu onda ima kriza. Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi tu postojao osećaj krivice - zaključila je ona u jednoj televizijskoj emisiji.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR