Glas Javnosti

STRIPOVI KAO UKRASI NA JELCI: Stiže novogodišnja STRIPOMANIJA!

Kultura
Autor: Glas javnosti

Ljubitelji devete umetnosti imaće razloga za zadovoljstvo na samom kraju ove godine. Vodeći strip izdavač u Srbiji Čarobna knjiga organizovaće već tradicionalnu novogodišnju Stripomaniju sa pregršt novih strip naslova.

Strip fanove očekuje  čak 14 novih sjajnih izdanja u dva talasa!

U prvom talasu, koji počinje 18. 12 biće predstavljeno osam novih izdanja, među kojima su nastavci omiljenih stripova u biblioteci STARI KONTINENT: „Sedam života Kopca 2“, „Na krilima vetra 2“ i „Veliki Mrtvac 2“, a takođe i četiri Marvela: dva izdanja  Dedpula: „Minuli gresi“ i „Kraljevi samoubice“, kao i dvotomno izdanje Vulverina: „Državni neprijatelj 1 i 2“.

Iz DC za prvi talas stiže „Betmen: Mračno ogledalo“.

U drugom talasu Stripomanije  biće prave poslastice, pa tako na prvom mestu treba izdvojiti Asteriks album 38 „Vercingetoriksova kći“, najnoviju priču ovog izvanrednog serijala, zatim  „Bluberi 2 i 3“, kao i „Murena 3“ sjajno zaokružuju priču Starog kontinenta za ovu godinu.

Pored ovih izdanja tu je i najuzbudljiviji naučnofantastični strip iz Bonelija „K-11“, a na samom kraju, još jedan DC, remek-delo iz pera Stjepana Šejića – „Harlin“.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR