Glas Javnosti

STIŽE VELIKI EXIT BELGRADE TAKEOVER: Pripremite se za tri lude žurke u Beogradu

Kultura
Autor: Glas javnosti

Tri vezana događaja, od 10. do 12. novembra, u prestonicu će privući posetioce iz preko 30 zemalja sveta!

Specijalno EXIT Belgrade Takeover izdanje stiže za samo nedelju dana!


Tri vezana događaja, od 10. do 12. novembra, u prestonicu će privući posetioce iz preko 30 zemalja sveta! U petak, 10. novembra vikend zabavu otvoriće globalna DJ zvezda i producent Boris Brejcha svojim specijalnim „In Concert” nastupom u Glavnom Hangaru Luke Beograd, dok će odmah sutradan, na istoj lokaciji ljubitelji elektronske muzike imati priliku da u okviru No Sleep powered by VODAVODA žurke plešu uz jedan od vodećih svetskih DJ dvojaca ARTBAT, Adana Twins, Fred Lenix-a, Human Rias-a i Lannu.


Nakon višesatnog provoda uz vrhunsku elektronsku muziku, EXIT vikend u ispratićemo u beogradskim Silosima 12. novembra uz ew Moon Ecstatic Cacao koji će postaviti krunu na vikend ispunjen muzikom, plesom, i neponovljivim momentima sa prijateljima. Aktuelne cene ulaznica dostupne su samo još danas do kraja dana!


Nakon Brejchinog uspešnog nastupa prošle godine u Beogradu na kom je skakalo preko 5000 rejvera, maskirani DJ i producent vraća se sa predstavnicima svoje prestižne izdavačke kuće Fckng Serious – Denizom Bulom i Moritzom Hofbauerom za još jedan produkcijski techno spektakl. Ovog puta, Boris i Fckng Serious ekipa spremili su jedinstveni live light show uz pomoć kog će cela publika biti deo programa. Uz svaku ulaznicu, posetioci će na ulazu dobijati specijalne LED narukvice i tako osvetliti Glavni Hangar uz najjače, povremeno mračne i mistične bitove koje diktira maskirani maestro.


Uz podršku talentovanog producenta i DJ-a čija misija je da svetu da više techna Deniza Bula, i mladog muzičara koji se izdvaja jedinstvenim live izvođenjima na Fckng Serious šoukejsevima Moritza Hofbauera, „In Concert” šou i ovog puta obećava spektakl o kom će se pričati tokom narednih godina.


Već od prvog trenutka kada je EXIT najavio da će u okviru No Sleep powered by VODAVODA žurke nastupiti trenutno možda i vodeći DJ dvojac ARTBAT, ceo region podigao se na noge.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели EXIT Festival (@exitfestival)


Ovaj DJ tandem koji je stekao globalnu popularnost, poznat je po tome što je paralelno sa tim uspeo da ostane veran andergraund zvuku, a kosmička atmosfera koja je na svakoj žurci na kojoj se pušta njihova muzika sigurno će biti prisutna i u Glavnom Hangaru Luke Beograd.


Rame uz rame sa njima staće i nemački tandem Adana Twins koji važe za kraljeve festivalskih završnica. Od svog velikog proboja na svetskoj elektronskoj sceni pre više od decenije neprestano usavršavaju svoj zvuk i pomeraju granice sopstvenih muzičkih ambicija, a na No Sleep powered by VODAVODA žurku doneće dubok, mračan i emocionalno nabijen zvuk.

Njima će se pridružiti još i zvezda u usponu i hit producent Fred Lenix, nemački producent iranskog porekla Human Rias i prva potpisnica Exitovog sveobuhvatnog centra za razvoj talenata Lanna.


Nakon prvog New Moon Ecstatic Cacao događaja koji je izazvao veliko oduševljenje publike, Ada Divine Awakening i EXIT festival 12. novembra donose još jedno veče Mladog Meseca i ekstatičnog plesa u beogradske Silose u okviru trodnevnog Belgrade Takeover događaja. Jedinstveni osećaj slobode koju donosi ADA iskustvo i ovog puta preuzeće unikatni prostor pored Dunava, za veče ispunjeno mirisom i ukusom najkvalitetnijeg, čistog kakaa iz Gvatemale koji podiže životnu energiju i otvara srce, meditacijom i ekstatičnim plesom koji oslobađa um i telo.


Glas javnosti/D03S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR