Glas Javnosti

ŠERON STOUN MORA NA OPERACIJU : Ima opaku bolest

Kultura
Autor: Glas javnosti

Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i netačnu proceduru, napisala je glumica Šeron Stoun (64) na Instagramu, te šokirala vešću da ima tumor.

- Ovaj put dupli epidural. S pogoršanjem bola otišla sam po još jedno mišljenje: Imam veliki fibroidni tumor koji se mora izvaditi - objasnila je glumica.

Printscreen instagram story Sheron Stoun

Ona je potom poručila fanovima da uvek treba da potraže drugo mišljenje.

- Nemojte da se pravite da nije bitno. To vam može spasiti život - savetovala je glumica, te otkrila koliko će joj trebati vremena do potpunog oporavka.


- Četiri do šest nedelja. Hvala svima na brizi. Sve je dobro - zaključila je, a obožavaoci su joj uputili brojne poruke podrške i dobrih želja.

Inače,Šeron je ove godine otkrila i da je dosad čak devet puta imala spontani pobačaj piše 24sedam

Ovo šokantno priznanje slavne glumice imalo je za cilj da "prodrma" svet, a Šeron je objasnila i emotvno težak proces kroz koji prolaze žene kada izgube bebu.

- Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo da mislimo da je to nešto s čime same treba da se nosimo i da je to neka vrsta neuspeha. Izgubila sam devetero dece pobačajem - poručila je Stounova, koja je ipak uspela da se ostvari kao majka kada je usvojila decu i ima tri sina

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR