Glas Javnosti

SERGEJ TRIFUNOVIĆ SA PROTESTA IMAO JEDNU PORUKU : Nama ne trebaju nam izbori

Kultura
Autor: Glas javnosti

Tokom šeste protesne šetnje "Srbija protiv nasilja" glumac Sergej Trifunović rekao je da je priča o glumcima i izborima zamena teze, "ne trebaju nam izbori, treba nam odgovornost".

Trifunović je istakao da je tema odgovornost države, odustvo svih sistema, partokratija koja je unakazila ovu državu, a da je cela priča o glumcima je zamena teze.

„Prošli put smo ovde slušali sina Stanike Gligorijević koji je svima isterao suze na oči time što je rekao: ‘majku ne mogu da vratim, ali mogu da tražim pravdu i tih dva minuta snimak’. Da smo pre pet godina tražili pravdu zbog ta dva minuta snimka, Ribnikar se ne bi dogodio“, rekao je Trifunović.

On je objasnio da smo „mi atrofirano i uspavana društvo. Glumci nisu tema, ništa nije tema, samo su zahtevi protesta tema. Još jednom bih pozvao predsednika Aleksadra Vučića da posluša zahteve, to što vi ispunjavate niko vam nije tražio“.

Na pitanje šta misli o izborima, Trifunović je rekao da su oni zamena teza kao i priča o glumcima.

„Kakvi crni izbori, izbori su opet zamena teza kao i glumci. Ne trebaju nam izbori treba nam odgovornost. odgovornost nekog ko je privatizovao državu, koji je isključivo odgovorna za ovo ovde. Ako nema odgovornosti, nema bavljenja politikom „, rekao je glumac 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Opanak u 09.06.2023 21:30:24 h
     0 
Reality svakodnevno...narkoman i bahatlija prica o odgovornosti ... pa u pravu je da u drzavi vlada odgovnost narkomani i siledjije ne bi setali na mitingu nego u zatvorskom krugu .. vlast ne valja pa ajde da je menjamo , srbi konacno moraju da shvate da su izbori obaveza a ne pravo i da kao turci izadje 85% nas i da svoj glas a posle toga pobednik da vlada pod kontrolom glasaca...ako ne ispunjava obecan program biracima e onda slede protesti i smene...